Kölista för hyrplatser

Årsstämman 2016 beslutade  att införa nya regler gällande kösystem för hyrplatser från och med 2017. De nya reglerna finns att ta del av under menyn ”Dokument” och dokumentet ”Regler angående kösystem för hyrplats”.

Den största förändringen finns att läsa under § 9. Från och med den 1 januari 2017 kommer förening ta ut en årlig administrativ avgift om 100kr per anmäld köplats. Den administrativa avgiften skall betalas till föreningens postgironummer 4503682-9 senast den 31 mars (varje år).

Har inte den årliga avgiften betalas in senast den 31 mars förloras köplatsen. Om avgiften betalas efter den 31 mars kommer föreningen hantera betalningen som en helt ny anmälan och betalningsdag blir nytt ködatum (dvs hamnar sist i kölistan). De årliga avgifterna kommer inte att återbetalas vid erhållen hyrplats eller om sökande avsäger sig köplatsen.

Information om de nya reglerna distribueras även per post eller e-post till de personer som står i kö (enligt de kontaktuppgifter som föreningen i köregistret). Aktuella kölistor återfinns här: http://www.stallarna.se/?page_id=21

Bakgrunden till införandet av avgiften är framförallt för att hålla kölistorna uppdaterade med personer som verkligen är intresserade av en båtplats i föreningen.

Hälsningar Styrelsen

Kommentera