Årsmöte: Måndagen den 19:e mars 2018 kl 18.30 (Luleå Energi Arena)

årsstämmaMåndagen den 19:e mars 2018 kl 18.30 hålls föreningens årsstämma i samma lokal som ifjol – Luleå Energi Arena (stora konferenslokalen).

Till årsmötet är samtliga medlemmar kallade men även hyrestagare då föreningen uppskattar hyrestagarnas åsikter trots att de saknar rösträtt.

Anmälan till årsmötet görs genom att skicka ett mail till  sekreterare@stallarna.se senast den 11 mars. Föreningen bjuder på fika och beställer mängden kaffe och bulle efter antalet anmälningar.

Föreningens fastslagna agenda finns att ta del i stadgarna. Styrelsen kommer informera om det gångna året samt aktuella frågor som styrelsen arbetar med. Notera att frågan om stadgeändring kommer tas upp i år igen (en stadgeändring kräver beslut vid två årsmöten i följd).

Årsmötet 2017 beslutade att föreningen fortsättningsvis enbart ska distribuera själva kallelsen till årsmötet per post. Årsmöteshandlingar (inkl årets vakt- och arbetsgruppslistor) finns att ta del av nedan. För att ta del av ett dokument klickar ni på dokumentet ni vill läsa och skriver in inloggningsuppgifterna som ni hittar på kallelsen som har skickats hem till er (samma inloggningsuppgifter som ifjol).

– Kallelse
– Förslag till justering av stadgar (gul markering=ny text, blå markering=strykes)
– Vakt 2018
– Arbetsgrupp 2018

Hälsningar
Styrelsen

Kommentera