Godkända vakter

Årsmötet 2017 beslutade att ändra reglerna för vaktgång inför sommaren 2017 eftersom flera medlemmar/hyrestagare har anlitat oseriösa ersättningsvakter under fjolårets vaktsäsong.

Årsstämman (medlemmarna) beslutade att endast båtplatsinnehavarens familjemedlemmar, båtplatsinnehavarens (och makes/makas) släktningar, befintliga medlemmar/hyrestagare i hamnföreningen eller de individer som är upptagna på listan över godkända vakter som får anlitas som ersättningsvakt. Listan publiceras på hemsidan www.stallarna.se och i den nya låsta informationstavlan bredvid flytbryggan som snart kommer att monteras.

Om du som medlem/hyrestagare i hamnföreningen vill ta på dig extra vaktpass i sommar anmäler du dig till styrelsen senast den 31 maj. Detsamma gäller ifall du har en familjemedlem eller om du (eller din maka/make) har en släkting eller en nära bekant (någon som du personligen känner mycket väl) som du vill registrera på listan över godkända vakter. Styrelsen kommer den 1 juni att publiceras den slutliga listan av årets godkända vakter. Efter den 31 maj kommer inga ytterligare personer att läggas in på listan över godkända vakter – den är då låst för säsongen 2017.

Om den obligatoriska vaktrapporten inte har signerats eller om det inte ur vaktrapporten går att utläsa vem som suttit ersättningsvakt dvs en familjemedlem/släkting, medlem/hyrestagare i hamnföreningen eller en person från föreningens lista över ”Godkända vakter” – då kommer föreningen att ställa ut en straffavgift motsvarande ”Ej utförd vaktpass” dvs 2500kr till berörd båtplatsinnehavare enligt beslut på årsstämman 2017.

Hälsningar Styrelsen

 

Kommentera