Årsmöte 2022

årsstämma

Onsdagen den 16:e mars 2022 kl 18.00 hålls föreningens årsstämma i samma lokal som ifjol – Luleå Energi Arena (stora konferenslokalen).

Till årsmötet är samtliga medlemmar kallade men även hyrestagare då föreningen uppskattar hyrestagarnas åsikter (trots att de saknar rösträtt).

OBS! Anmälan till årsmötet är obligatorisk och görs genom att skicka ett mail till sekreterare@stallarna.se senast den 10:e mars. Föreningen bjuder på fika och beställer kaffe/bullar efter antalet anmälda.

Föreningens fastslagna dagordning finns i stadgarna som finns publicerad på hemsidan. Styrelsen kommer på årsmötet att informera om det gångna året samt aktuella frågor som styrelsen arbetar med.

– Kallelse (publiceras 1:a mars)
– Resultaträkning 2021 (publiceras 1:a mars)
– Balansräkning 2021 (publiceras 1:a mars)
Arbetsgrupp 2022 (publiceras 1:a mars)
Vaktlista 2022 (publiceras 1:a april)

OBS! Om du har minsta förkylningssymptom vill vi att du stannar hemma och inte deltar på årsmötet. Skicka gärna någon bekant med fullmakt istället som kan göra din röst hörd.

Då nya restriktioner kan komma med kort varsel vill styrelsen att ni dagen innan årsmötet tar del av informationen på hemsidan ifall någon förändring har gjorts t.ex. om föreningen har varit tvugna att byta plats till en större lokal.

Välkomna!
//Hälsningar Styrelsen

Kommentera