Årsmöte 2021

årsstämma

 

 

 

Onsdagen den 20:e oktober 2021 kl 18.00 hålls äntligen föreningens årsstämma i samma lokal som ifjol – Luleå Energi Arena (stora konferenslokalen).

Till årsmötet är samtliga medlemmar kallade men även hyrestagare då föreningen uppskattar hyrestagarnas åsikter (trots att de saknar rösträtt).

OBS! Anmälan till årsmötet är obligatoriskt och görs genom att skicka ett mail till sekreterare@stallarna.se senast den 10:e oktober. Föreningen bjuder på fika och beställer kaffe/bullar efter antalet anmälda. Om fler än 40 anmälningar inkommer  måste mötet flyttas till större lokal innen i stan pga av minimera trängsel/smittspridning. Gå in på denna sida dagen innan årsmötet för att bekräfta vilken lokal det blir!

Föreningens fastslagna dagordning finns i stadgarna som finns publicerad på hemsidan. Styrelsen kommer på årsmötet att informera om det gångna året samt aktuella frågor som styrelsen arbetar med.

– Kallelse
– Resultaträkning 2020 
– Balansräkning 2020

OBS! Om du har minsta förkylningssymptom vill vi att du stannar hemma och inte deltar på årsmötet. Skicka gärna någon bekant med fullmakt istället som kan göra din röst hörd.  

Välkomna!

//Hälsningar Styrelsen

Kommentera