Author Archives: Jon Andersson

Nymålat!

Föreningen har anlitat ett måleri för att rödfärga de båda toaletterna som tidigare var gula, dessa står numer intill förrådet på en betongplatta.

toaletter

/Styrelsen

Garageföreningen – ny styrelse

Garageföreningen har haft årsmöte och antagit en ny styrelse, se under fliken ”Garage”, information om detta.

/Styrelsen

Nya eluttag längs bryggorna

Vi uppdaterar bryggorna med nya godkända eluttag, det är dubbla 230 V uttag på varje belysningsstolpe, med jordfelsbrytare. Dom är i drift under första halvan av juli.

eluttag

//Styrelsen

El-arbeten i hamnen

Enligt beslut på årsmötet som medlemmarna tog så ska elektriciteten längs hamnens fasta bryggor förnyas. Vi kommer även att komplettera anläggningen med nya elkabelbrunnar, nya eluttag, belysning vid båtlänning samt byta ut elkablarna under bryggorna. Detta kommer att medföra mindre störningar som vi ber er ha överseende med, och även visa hänsyn till de som arbetar med detta.

Tack på förhand.

/ Styrelsen

Arbetsdag

Onsdagen den 18/5  kl 18.00 har vi arbetsdag i hamnen, självklart är alla medlemmar och hyrestagare varmt välkomna att hjälpa oss med detta.

/Styrelsen

Ändrat datum – Årsmöte Garageföreningen 2022!

Hej

Årsmöte för garageföreningen 2022 blir den  2/6  kl 18.00.

Plats för mötet är Luleå Bouleklubb.

/ Mats Gustavsson

Stöld på parkeringen

Det har skett en skadegörelse (stöld av ljusramp) på en bil som stod parkerad på vår parkering. Detta är polisanmält och våra bevakningsbilder är lämnade till polisen i hopp om att få fast dom skyldiga till brottet. Vi uppmanar er att vara uppmärksamma där.

/Styrelsen

Gott Nytt År

onskar-dig-ett-gott-nytt-ar-360x281

Lämnad båtvagn på parkeringen

Styrelsen vill komma i kontakt till ägaren av denna båtvagn som stått på parkeringen under en längre tid, om du som äger denna eller vet vem som äger den, kontakta oss gärna via mail eller telefon.

Tack på förhand.

// Styrelsen

båtvagn

Årets fjärde arbetsdag

Tisdagen den 2/11 kl 18.00 har vi arbetsdag i hamnen, självklart är alla medlemmar och hyrestagare varmt välkomna att hjälpa oss med detta.

/Styrelsen